Published On: mar, dec. 15th, 2015

Stand-up comedy la Doors Club

constanta_posterDoors Club vă propune pentru sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.30, un savuros spectacol de stand-up comedy cu George Bonea, Victor Drăgan, Daniel Hărmănescu, Marius Covache și Claudiu Popa: „Primiți cu stand-up comedy?”

George Bonea: Atenție!: a nu se confunda (deși chiar el este, sic!) cu George Bonea care a apărut la „Românii au Talent”, care scrie pe georgeisme.ro, care a publicat o carte („Miercuri 10”) ori care are un blog „Recenzii la Chestii”.

Victor Drăgan: Face stand-up comedy de cinci ani şi se autocaracterizează în felul următor: „Tânăr comediant, înalt (uneori chiar la înălţime), slab (dar nu slăbuţ), isteţ, cinic, caut public la fel. Rog lipsă de seriozitate.” A susţinut peste 200 de spectacole pe scenele din România.

Daniel Hărmănescu: Face stand-up în ciuda mamei lui, care ar fi vrut să facă liturighii…

Marius Covache: Marius este un tânăr comediant bătrân. Legenda spune ca el este copilul din flori al mamei Omida cu IL Caragiale. Obișnuia să fure portofele, însă acum s-a reprofilat. Fură numai hohote de râs și ropote de aplauze.

Claudiu Popa: Probabil singurul comedian care a făcut stand-up într-un club de swing…

Prețul unui bilet este 25 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>