Published On: lun, iul. 3rd, 2017

SWEETS KENDAMAS ROMANIAN TOUR la VIVO! Constanta

Sweets Kendamas Romanian Tour ajunge în Constanța pe 07 iulie 2017! 🙂 

Pe vara 2017 prinzi Sweets Kendamas in turneu prin toata Romania. Cu unii dintre cei mai bine cotati playeri din Romania si din lume, ai sansa sa te alaturi unui road trip care-ti da trick dupa trick si noaptea-n somn!

Celebrii Max Norcross si Cooper Eddy vor fi invitatii speciali si bifeaza sectiunea de jucatori tari, pro, internationali si putin rockstaruri ca se lasa cu sesiune de autografe si urale.

Sweets Kendamas Romanian Team arunca turneul in aer cu Taz Osul si Olteanu Alfred Ionut care iti dau clasa si tin microfonul dat la maxim, iar Ciorei, Petrov Áron si Puwak Andrei completeaza echipa Pro cu demouri si workshops.

Turneul iti aduce o competitie care se lasa cu premii si diplome, recunoastere in comunitate si de ce nu, poate te vede si mama la televizor. Retine: demos, workshop, contest, premii, jucatori tari, distractie.

Pe 7 iulie 2017, începând cu ora 14:00, ne vedem în VIVO Constanta! 🙂

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>