Published On: mie, feb. 11th, 2015

Țapinarii si Fără Zahăr în concert la Doors Club

tapinarii_fara_zaharPentru prima dată la Constanța împreună, “nebunii” de la Fără zahăr și hazliii de la Ţapinarii vor stârni hohote de râs pe acorduri muzicale cu versurile lor, duminică, 15 februarie, pe scena clubului Doors.

Evenimentul face parte din turneul național Anti Valentine’s Day, al băieților de la Țapinarii, o tradiție păstrată de 13 ani, ce ajunge în 10 orașe din țară.

„Ţapinarii” s-a înfiinţat în 2001 de către doi buni prieteni, Cosmin Covei şi Adrian Tănase. Au 9 materiale discografice dintre care un best of în 50 000 de exemplare lansat în 2010 cu Jurnalul Național și cel mai recent, “Visul Românesc” lansat în 20 000 de exemplare cu Academia Cațavencu.

Trupa „Fără Zahăr”, cunoscută pentru piesele sale satirice, precum „Cine mi-a împuşcat maimuţa” „Hip-hop ş-aşa”, „4/69” sau „Căţaua”, s-a înfiinţat în 2002, de către Bobo Burlăcianu şi Bobi Dumitraş, ambii din Dorohoi. „Fără Zahăr” obţine în 2004 „Discul de Aur” pentru vânzările primului album, „Episodul 1: Ameninţarea faitonului”.

Impreună, Țapinarii și Fără Zahăr construiesc un show de muzică, umor și stand-up cât se poate de original. Ca sumă a prieteniei muzicale între „Țapinarii” și „Fără Zahăr”, in 2013 apare The MF song, piesă inclusă pe albumul Visul românesc, lansat de formația „Țapinarii” în 2013.

Concertul este programat pentru ora 19:00. Biletele sunt puse în vânzare la sediul clubului, la prețul de 30 de lei.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>