Published On: vin, mart. 25th, 2016

Teatrul „În Culise” pe scena clubului Doors!

CSDTD_1200pxJoi, 31 martie, ora 20,00, Doors Club te invită la spectacolul Cum se duce totul dracu’
după „Crize” de Mihai Ignat. Un show nonconformist, modern, susținut de o distribuție de excepție: El: Florin Frățilă, Ea: Ioana Chelmuș.
Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru…nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul „Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă.
Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai!
Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul „Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Ioana Chelmuș și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.
Prețul unui bilet este 30 de lei.
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>