Published On: lun, feb. 29th, 2016

Trupa The ROCK susține Tribute to AC/DC la Doors Club

new_jersey_flyer_70x100_photoVineri, 4 martie, Doors Club vă prezintă The R.O.C.K. – un concept unic, un tribut adus titanilor de la AC/DC!

Inființat în 2012, The R.O.C.K (Tribute to AC/DC) este formula perfectă pentru o seară dedicată muzicii rock.

Incendiar, dinamic și plin de energie! Așa poate fi descris spectacolul singurei trupe tribut AC/DC din România. Și asta datorită manierei foarte aproapiate de original în care sunt interpretate piesele. Totodată coregrafia și costumele AC/DC sunt prezente în show, făcând deliciul iubitorilor renumitei trupe australiene.

Cantece ca „Thunderstruck”, „Highway to hell”, „You shook me all night long” sau „TNT” sunt, cu siguranță, cele mai potrivite și râvnite de adepții muzicii rock, însă au puterea de a aduce buna dispoziție oricărui spectator care participă la un concert al trupei The R.O.C.K.

Componența formației este și ea una specială. Solistul vocal Daniel Ignat, o voce care imită perfect timbrul lui Brian Johnson; la chitară solo este Nik Baydin din Moscova, fost component al trupei Eazy Dizzy, trupa tribut AC/DC oficială a Rusiei; la chitară ritmică, Adrian Popescu; la chitara bas cantă Mihai Stefan Movileanu, iar la tobe, din nou un foarte experimentat artist din afara țării… vine din Germania (Koln) și este Mirko Grusa.

For those to ROCK…WE SALUTE YOU!!!

Prețul unui bilet este 30 de lei.

Info și rezervări la: 0763 66 16 22

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>