Published On: mar, iul. 23rd, 2013

Universitatea Andrei Șaguna găzduiește lansarea proiectului Artă contra drog

Lansarea celei de a șasea ediții a Proiectului Național Cultural “Artă contra drog – Litoral 2013” va avea loc miercuri, 24 iulie, de la ora 13.00, în Sala Senatului Universității Andrei Șaguna, transmite Infostar.

Proiectul National Cultural „Arta contra drog – Litoral 2013”  promovează arta ca o modalitate benefică de petrecere a timpului liber, dar mai ales ca o alternativă de viață sănătoasă și informare asupra riscurilor asociate consumului de  droguri (seminarii, conferințe, dezbateri). Prin spectacolele organizate se semnalează publicului riscul consumului de droguri și se transmite mesajul:“Drogurile nu sunt periculoase pentru că sunt ilegale, drogurile sunt ilegale pentru că sunt periculoase!”

Debutul  ediției din acest an va fi marcat de două evenimente de excepție, la Teatrul de Vară din Costinești miercuri, 24 iulie, ora 21 – concert cu Loredana, Sore si Annes și la Teatrul de Vară Mamaia, joi, 25 iulie, ora 21 – concert  Vama și Tudor Chirilă.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>