Published On: joi, mai 23rd, 2013

Vasile Blaga (PDL): Nu-mi doresc funcţia de preşedinte al ţării, aş fi mai potrivit într-una executivă

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, la Galaţi, într-o conferinţă de presă, că nu-şi doreşte funcţia de preşedinte al ţării, că ar fi mai potrivit într-una executivă, dar că până la urmă partidul hotărăşte.

‘Aici nu merge după dorinţă sau nu. Cinstit, nu-mi doresc o astfel de funcţie. Eu cred că aş fi mult mai potrivit într-o zonă executivă, reală, dacă o să mă mai gândesc vreodată la aşa ceva. Am avut toate funcţiile, în afară de cea de premier şi de preşedinte, dar până la urmă noi suntem o echipă şi hotărăşte echipa şi până la urmă hotărăşte partidul în ansamblul lui’, a spus, Blaga.

Preşedintele PDL a spus că la sfârşitul anului vor fi anunţaţi candidaţii pentru europarlamentare şi candidatul pentru preşedinţia ţării, PDL aflându-se la acest moment în faza înscrierilor pentru candidaturile la europarlamentare.

‘Sunt înscrieri pentru alegerile europarlamentare, sunt destui colegi care doresc să candideze. Avem timp până spre sfârşitul anului. Tot la sfârşitul anului, vom desemna, aşa cum am promis, transparent, candidatul pentru preşedinţia României. Vom avea alegeri interne în partid, cei care vor dori să onoreze o astfel de candidatură vor trece prin vot’, a spus Blaga.

El a participat, la Galaţi, împreună cu vicepreşedinţii PDL Andreea Paul, Anca Boagiu, Cezar Preda, la o întâlnire cu reprezentanţii mediului de afaceri, prilej cu care au fost lansate documentul ‘Viziunea economică şi soluţiile PDL pentru mediul de afaceri din România’ şi initiaţiva legislativă Lege privind protecţia întreprinzătorului din România, care prevede, printre altele, înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Întreprinzătorului.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>