Published On: mar, iun. 13th, 2017

Workshop KROM Kendama la VIVO Constanta

Krom Takes Over Constanta!

Campionii mondiali Bonz Atron si Jake Fischer de la Krom Kendama ajung în Constanța!

Joi, 15 iunie 2017, de la ora 16.00, in zona Info-Desk a VIVO! Constanța vom desfășura un workshop de kendama cu Bonz si Jake care au venit special sa te cunoasca.
Ai șansa să înveți de la aproape cei mai buni jucatori din lume toata istoria Kendama, trickuri noi, ce te face un jucator profesionist si cum poti face si tu performanta si meserie din Kendama.

Înscrierile se vor face în ziua evenimentului (15 iunie), începând cu ora 15:00 în zona Info-Desk.

Cum te înscrii:
– Mergi în ziua evenimentului la biroul de înscrieri (lângă magazinul C&A) și completează formularul de participare. Dacă ai sub 14 ani, este necesară prezența unui părinte.
– La punctul de înregistrare vei primi o brățară și un număr de inregistrare, după care vei fi invitat în zona din fața scenei.
– Odată ajuns acolo, ești liber să te antrenezi până când MC-ul te va invita pe scenă să îți arăți aptitudinile. Dacă ai câștigat, îți păstrezi brățara și mergi din nou la punctul de înregistrare, iar colegii te vor invita din nou în spațiul de așteptare.
– Se repetă procesul, în sistem piramidal până când rămân 3 câștigători.
– Nu există un trick-list
– Participarea este gratuită

Pe parcursul întregului eveniment, Bonz Atron si Jake Fischer de la Krom Kendam vă vor arăta câteva tips & tricks, precum și cele mai noi și interesante trick-uri, demne de niște campioni mondiali.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>