Published On: vin, iul. 21st, 2017

Zile magice pentru prichindei, în Parcul Tăbăcărie, cu Trupa Zbumzzi!

În fiecare sâmbătă și duminică, în Parcul Tăbăcărie, copiii au parte de WE LOVE TO PLAY,  cel mai interesant show de animație din Constanța, susținut de Trupa Zbumzzi! Până pe 15 septembrie, copiii mari și copii mici pot învăța o mulțime de lucruri despre teatru și se pot distra alături de Trupa Zbumzzi, între orele 10.00-16.00!  

În perioada 15 iulie – 10 septembrie, sâmbăta și duminica sunt dedicate copiilor în Parcul Tăbăcărie, Constanța! Sunt așteptați toți copiii mari și mici, care vor să se distreze și să învețe lucruri noi despre teatru de la cei mai haioși și talentați animatori- Trupa Zbumzzi.

Programul de distracție începe de la ora 10.00, când copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi. Programul de animație va începe prin introducerea copiilor în planul de distracție, animatorii se vor prezenta în fața lor și vor face cunoștință cu aceștia. Apoi, vor începe încălzirea fizică, pregătitoare orelor de distracție.

Este important să implementăm copiilor ideea de mișcare, sport, exerciții fizice. Ne vom folosi și de dans pentru stimularea musculară și în același timp relaxare”, spun reprezentanții Asociației ECSIA SOCIAL ORG, organizatorii acestor evenimente săptămânale.

 După încălzire, copiii vor avea parte de diferite jocuri care au ca scop stimularea gândirii, a atenției, a puterii de concentrare, lucrul în echipă și calitățile organizatorice.

De la ora 12:00 până la 14:00, copiii vor putea participa la un atelier de teatru, care va fi susținut tot de Trupa Zbumzzi: ”Teatrul îmbunătățește stima de sine, antrenează vorbitul în public și conferă încredere celor mici. Prin abilitățile dobândite la cursurile de teatru și actorie, copiii învață să lucreze și să coopereze mai bine în echipă, să depășească dificultățile ce pot apărea în lucrul în echipă, devin mai disciplinați. Multi copii se confruntă cu anxietate, timiditate și trac, iar atelierul de teatrul îi ajută să depășească aceste obstacole. Exercițiile atelierului de teatru influențează pozitiv procesul de învățare, dezvoltând psihicul și socialul printr-o metodă placută, veselă, fiind în contrast cu comportamentul convențional și învățarea formală. Oferă o educație activă și încurajează originalitatea”, completează aceștia.

De la ora 14:00 până la 15:00, continuă programul de animație, unde copii se vor putea distra în continuare cu Trupa Zbumzzi. Ziua va fi încheiată cu un spectacol susținut de Trupa Zbumzzi.

Intrarea este liberă. Locație: ”Țara Piticilor”, Parc Tăbăcărie

Eveniment organizat de Asociația ECSIA SOCIAL ORG și susținut de Primăria Constanța.

Detalii și  imagini pe FB ZBUMZZI

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>