Published On: vin, oct. 9th, 2015

iSTYLE a lansat iPhone 6s și iPhone 6s Plus în cea mai importantă reţea de magazine Apple Premium

iPhone6sFacebook1080x1920Apple Premium Reseller, cel mai important lanț retail dedicat produselor și soluțiilor Apple din România, a lansat oficial pe piaţa locală noile modele iPhone 6s și iPhone 6s Plus, la doar două săptămâni de la lansarea mondială a acestora.
Fanii au fost invitaţți să vină în miez de noapte, la prima oră a zilei de vineri, 9 octombrie, in magazinele iSTYLE, pentru a descoperi cele mai noi și mai performante modele de iPhone în cadrul unui eveniment special care a durat până la ora 3 dimineaţța. Clienții au fost întâmpinați cu prețuri speciale incepand de la 3.499 lei pentru un miPhone 6s de 16GB, iar primii 100 de cumpărtori, răsfăţați cu surprize suplimentare.
iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt cele mai avansate iPhone-uri din toate timpurile și adăugă o nouă dimensiune revoluţionarei interfeţțe Multi-Touch™ prin tehnologia 3D Touch, care detectează presiunea aplicată pentru a permite noi modalități intuitive de a accesa funcționalităţțile și de a interacționa cu conţținutul. iPhone 6s și iPhone 6s Plus beneficiază de afișaje Retina® HD create din cea mai rezistentă sticlă folosită vreodată pentru un smartphone și carcase din aluminiu seria 7000, același aliaj utilizat în industria aerospaţțială, în finisaje metalice superbe care includ acum varianta cromatică aur roz.
iPhone 6s și iPhone 6s Plus oferă și o nouă abordare transformatoare a fotografiei, numită Live Photos, care aduce la viaţă imaginile statice prin capturarea unui moment în mișcare. Live Photos, 3D Touch și celelalte inovaţții din noile modele de iPhone sunt propulsate de noul cip A9 proiectat de Apple, cel mai avansat cip de smartphone, care furnizează performanțe mai rapide și autonomie sporită a bateriei.
iPhone 6s și iPhone 6s Plus oferă noi modalități de a naviga și utiliza dispozitivul prin detectarea presiunii aplicate pentru a activa noile gesturi numite Peek și Pop™. Apăsați ușor (Peek) pentru a previzualiza o poză, un e-mail, o pagină web sau alt conţinut, iar o apăsare puţțin mai profundă (Pop) vă permite accesarea conţținutului. Grație acțiunilor rapide, 3D Touch furnizează scurtături pentru cele mai frecvente activități, astfel încât să puteți să trimiteţi un mesaj sau să faceţți un selfie printr-o simplă apăsare din ecranul principal.
Cea mai populară cameră digitală din lume a fost perfecţionată pe noile iPhone-uri cu noi modalităţi de a captura și retrăi momente de neuitat. iPhone 6s și iPhone 6s Plus introduc Live Photos, care merg dincolo de instantanee pentru a captura momente în mișcare. Live Photos sunt fotografii de 12 megapixeli care, printr-o simplă apăsare, dezvăluie momentele imediat anterioare și ulterioare fotografierii, astfel încât să vă puteţți bucura de o amintire vie în locul unei imagini statice. Camera filmează acum în format ultra-HD 4K, cu o rezoluție de 3840 x 2160 (peste 8
milioane de pixeli) și beneficiază de stabilizare optică a imaginii la filmare pe iPhone 6s Plus. După înregistrarea conținutului video 4K, acesta poate fi editat pe un Mac, PC, iPad și, cu cea mai recentă versiune de iMovie pentru iPhone, puteţți edita chiar două fluxuri simultan.
Alte îmbunătăţiri aduse camerei includ:
– un nou senzor de 12 megapixeli cu tehnologie avansată a pixelilor și un procesor de semnal al imaginii proiectat de Apple pentru culori mai fidele și fotografii mai precise și mai detaliate
– o nouă cameră FaceTime HD de 5 megapixeli și Retina Flash, care sporește pentru scurt timp de trei ori
luminozitatea ecranului, pentru selfieuri minunate condiţii de iluminare scăzută
Tehnologie avansată A9, cea de-a treia generaţie a cipului Apple pe 64 de biţți pune în mișcare toate aceste inovații cu performanţe superioare cu 70% pentru procesor și 90% pentru procesorul grafic față de predecesorul A8, precum și eficiență energetică sporită oferind o autonomie extinsă a bateriei. M9, noua generaţie a coprocesorului de mișcare Apple, este integrat în A9 și permite rularea unui număr mai mare de funcţționalități cu consum redus. iOS 9, cel mai avansat sistem de operare din lume, conferă și mai multă inteligenţă iPhone-ului cu asistenţă proactivă, funcţționalități de căutare și Siri puternice, fără a neglija intimitatea utilizatorilor. Aplicaţiile integrate au
devenit mai puternice prin aplicația Notițe reproiectată, informații detaliate de transport în Hărţi și aplicația complet nouă News, care oferă cea mai bună experiență de lecturare a știrilor de pe orice dispozitiv mobil.
Fundaţia iOS este acum și mai puternică, beneficiind de actualizări software care necesită mai puţin spaţiu pentru instalare și funcționalități avansate de securitate pentru protejarea activă a dispozitivelor dvs.
iSTYLE este cel mai mare lanţ de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, iSTYLE comercializează prin intermediul celor 6 de magazine retail, precum și online, gama completă de produse Mac, iPhone, iPad și iPod, împreună cu accesorii aferente, periferice și gadgeturi inteligente compatibile.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>