Published On: mar, oct. 7th, 2014

Mare targ mare de IT intre 10 si 12 octombrie la mall-ul Maritimo din Constanta

maritimo itMaritimo Shopping Center organizeaă la sfârșitul acestei săptămâni, între 10 si 12 octombrie, unul dintre primele targuri de IT din Constanta.

Companii de prima marime ca Epson, Xerox, Samsung, Bang&Olufsen, Asus sau Maguay vor fi prezente si alaturi de ele Zon@ IT! Sambata, pe 11 octombrie, Dan Cadar si Andrei Ene de la Zona IT vor fi acolo pentru a se intalni cu voi si a va face o trecere in revista a celor mai noi si mai interesante produse aparute in ultima vreme: smartphone-uri, tablete, camere foto, console, jocuri etc.

Vom vedea cum au reusit cei de la Epson sa rezolve in mod ingenios problema consumabilelor la imprimante, panand in mainile utilizatorilor decizia reincarcarii cernelii, sau cum au facut posibila experienta cinematografica 3D in propria ta casa.

Producatorul autohton Maguay, pe langa reputatele produse profesionale, aduce in atentia utilizatorilor una dintre cele mai variate game consumer, de la sisteme portabile sau desktop dedicate biroului, pana la cele mai puternice PC-uri sau laptopuri de gaming extrem, si asta in conditiile unor preturi pentru Romania.

Asus si-a propus sa “stearga” granitele dintre notebook-uri si tablete cu unul dintre cele mai configurabile dispozitive hibride disponibile in acest moment pe piata.

Bang&Olufsen este o marca ce nu mai are nevoie de nici o prezentare cand vine vorba de home audio, oferind utilizatorilor auditie de cel mai inalt nivel dintotdeauna.

Samsung au reusit sa castige inimile si buzunarele romanilor cand vine vorba de terminale mobile, fie ele telefoane sau tablete. Gama de produse a companiei coreene este vasta, si probabil nu exista utilizator care sa nu fie atras de un mobil sau o tableta marca Samsung.

Pe langa toate acestea, organizatorii vor aduce in premiera cateva noutati care au facut furori recent, ca noul iPhone 6 sau camera foto proaspat lansata la Photokina Canon GX7.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>