Published On: mar, iun. 10th, 2014

Quake III si Need for Speed Most Wanted, la Maritimo Shopping Center

concurs jocuriDomo si Maguay organizează duminica 22 iunie, la Maritimo Shopping Center, o noua runda de jocuri pe calculator, unde te poti distra alaturi de prieteni retraind jocurile copilariei – „Quake III” si „Need for Speed Most Wanted”.

Astfle, de la ora 11.00, în fața magazinului Domo din Maritimo Shopping Center, vei putea participa la competițiile „Oldies but Goldies”, unde te vei distra jucând, împreună cu prietenii tăi, titluri dragi precum Quake III sau Need for Speed Most Wanted. Jucătorii vor putea câștiga premii interesante și invitații la DreamHack Masters Bucharest 2014, iar pentru restul participanților va fi o tombolă.

Înscrierea în competiție se va face la fața locului și este deschisă pentru toți jucătorii, indiferent de vârstă.

În cadrul evenimentului vor fi expuse desktop-urile de gaming Maguay și cele mai puternice laptop-uri de gaming din România, Maguay MyWay P1301x și P1703sli, dotate cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ i7 și cu puternicele plăci video GeForce GTX din generația a 8-a.

De asemenea, în cadrul evenimentului, toți clienții DOMO care își vor configura un sistem de gaming Maguay vor primi un discount special de 10%, iar cei care vor achiziționa un produs Maguay de la raft vor primi un cadou surpriză.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>